Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Новини

Дата: від до Скинути

ОБ'ЯВА

ОБ'ЯВА

20 липня 2017 року з 10:00 до 16:00 на майданчику біля дитячої школи мистецтв в смт Олександрівка будуть надаватися працівниками сервісного центру МВС такі адміністративні послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; заміна посвідчення водія; видача міжнародного посвідчення водія; прийом запитів на отримання довідок про відсутність (наявність) судимостей.

10:00 14.07.2017

ПРООН ОГОЛОСИЛА ЧЕРГОВИЙ КОНКУРС БІЗНЕС-ГРАНТІВ

ПРООН ОГОЛОСИЛА ЧЕРГОВИЙ КОНКУРС БІЗНЕС-ГРАНТІВ

ПРООН оголосила черговий конкурс бізнес-грантів для переселенців та місцевого населення Донецької та Луганської областей Програма розвитку ООН (ПРООН) запрошує переселенців, які проживають у Луганській, Донецькій областях,

10:02 13.07.2017

РОБОЧА НАРАДА ПІД КЕРІВНИЦТВОМ ГОЛОВИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

РОБОЧА НАРАДА ПІД КЕРІВНИЦТВОМ ГОЛОВИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Під керівництвом селищного голови Людмили Борисевич відбулась чергова робоча нарада з керівниками організацій: ЖКП, Добропільське ПУВКТ Компанія «Вода Донбасу», Олександрівська дільниця ВО  «Дружківкатепломережа», директорами сільських будинків дозвілля селищної ради та ДНЗ «Журавка». Після розгляду ряду організаційних питань були обговорені питання по підготовці до зими

10:08 12.07.2017

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ З НАЧАЛЬНИКОМ ВІДДІЛУ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ З НАЧАЛЬНИКОМ ВІДДІЛУ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ

Виїзний прийом громадян з начальником відділу Держгеокадастру в Олександрівському районі Володимиром Кисловським відбувся в приміщенні селищної ради. Мешканці селищної ради піднімали такі питання: як оформити зеимельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, чи можна самовільно випасувати худобу та косити сіно на сіножатях, чи можна приступати до використання земельної ділянки без документів, що посвідчують право на неї , про порядок передачі земельних ділянок в оренду. Володимир Кисловський дав роз’ясненя по кожному з питань, спираючись на чинне законодавство України.

10:04 12.07.2017

РЕКОНСТРУКЦІЯ ПАРКУ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ" У СМТ ОЛЕКСАНДРІВКА

РЕКОНСТРУКЦІЯ ПАРКУ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ" У СМТ ОЛЕКСАНДРІВКА

Розпочато роботи з реконструкції парку «Центральний» у смт Олександрівка. Вже знято старий шар покриття пішохідних доріжок, демонтовано бордюр, завезено пісок та щебень. За словами підрядників, незабаром розпочнуть вимощувати доріжки тротуарною плиткою. За словами голови селищної ради Людмили Борисевич, на парк «Центральний» чекають кардинальні зміни. Наприкінці ремонту тут з’являться ковані лави та альтанки, нове освітлення та зручні безпечні доріжки.

10:03 12.07.2017

90-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ВІДЗНАЧИЛА МЕШКАНКА ОЛЕКСАНДРІВКИ

90-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ВІДЗНАЧИЛА МЕШКАНКА ОЛЕКСАНДРІВКИ

90-річний ювілей відзначила Марія Яківна Макаревич, мешканка Олександрівки. Свій ювілей Марія Яківна зустріла в колі рідних та близьких людей, які оточили її увагою, теплом, любов’ю та турботою. Ювілярку тепло привітали з визначною датою селищний голова Людмила Борисевич та голова ветеранської організації селищної ради Валентина Макаренко. Людмила Вікторівна побажала Марії Яківні здоров’я, довголіття, подякувала за її вагомий внесок у життя селища та вручила подарунок.

10:09 10.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь