A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Новини

Дата: від до Скинути

СУБОТНИК З БЛАГОУСТРОЮ ЗА УЧАСТЮ БЕЗРОБІТНИХ

СУБОТНИК З БЛАГОУСТРОЮ ЗА УЧАСТЮ БЕЗРОБІТНИХ

Селищна рада разом із Олександрівським центром зайнятості провели спільну роботу - організували суботник з благоустрою за участю безробітних, що знаходяться на обліку у центрі зайнятості. У наведенні порядку взяли участь 23 мешканця селищної ради. Це перший досвід з організації такої роботи. Але, як зазначають у виконкомі селищної ради, подібні заходи дуже продуктивні та соціально значущі. Учасники суботнику білили дерева на узбіччі дороги від с. Петрівка Перша до с. Шостаківка. 

11:03 03.05.2017

СЕЛИЩНА РАДА ВЗЯЛА АКТИВНУ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ «ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ»

СЕЛИЩНА РАДА ВЗЯЛА АКТИВНУ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ «ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ»

Із самого ранку на території селищної ради розгорнувся великий фронт робіт з благоустрою, у якому взяли участь представники підприємств, організацій та установ, жителі громад та учнівська молодь. Учасники санітарно-екологічної акції працювали на прибиранні територій населених пунктів, озелененні, упорядкуванні пам’ятників, братських могил, наведенні порядку на кладовищах, упорядкуванні узбіч доріг, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ тощо. Робота за благоустрою тривала на території всіх населенних пунктів Олександрівської селищної ради. Мешканці підмітали, очищували від старого листя газони, білили бордюри та дерева. Відповідні роботи проводилися у парках та скверах, на дитячих майданчиках та в зонах відпочинку.

11:13 29.04.2017

ЧОРНА СПАДЩИНА 1986-ГО

ЧОРНА СПАДЩИНА 1986-ГО

26 квітня 2017 року у Варварівському будинку дозвілля було проведено тематичну годину "Чорна спадщина", до дня пам'яті Чорнобильської трагедії.   Під час заходу згадували ліквідаторів-односельців, діти декламували вірші.  Також було виготовлено стенд під назвою "Односельці-чорнобильці".

11:14 28.04.2017

У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС

У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Мітинг-реквієм, присвячений 31-шій річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС, відбувся 26 квітня біля пам’ятного знаку у смт Олександрівка. Віддати шану учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС зібрались керівники району, учнівська молодь та громадськість. 26 квітня виповнюється 31-ша річниця з дня трагічної події, яка забрала тисячі життів громадян,  прирекла на страждання мільйони людей, змусила жити у постійній тривозі за власне майбутнє, за долю своїх дітей і наступних поколінь, змінила оточуюче середовище і навіть людську психологію.

11:15 27.04.2017

КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ДО ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ДО ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

З 12 по 14 квітня 2017р. в Олександрівському професійному аграрному ліцеї відбувся конкурс учнівської творчості до Великодніх свят, а саме – виставка творчих робіт «Возродися, писанко!» з метою поширення знань з традиційного розвитку писанок, створення творчих осередків з розвитку народних ремесел, пошуку пошуку талановитої учнівської молоді. Представлені роботи виконані за різною технікою – орігамі, розпис, декупаж та інші. Учні демонстрували свій талант, презентували свої вироби. Все це сприяло піднесеному настрою, гордості за славетні традиції українського народу.

11:15 21.04.2017

У ВАРВАРІВЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

У ВАРВАРІВЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

На Великдень у Варварівському сільському будинку дозвілля відбувся обряд освячення паски. На території села церкви немає, тому Протоерей Новоолександрівської церкви отець Анатолій приїхав до людей, щоб кожен зміг долучитися до християнської традиції. З Великодніми кошиками, наповненими пасками та крашанками, завітали близько 130 мешканців Варварівки. Дорослі і діти ставали в чергу, щоб помолитися разом з священнослужителем та відчути спільну радість Христового Воскресіння. В приміщені клубу завідуюча Маргарита Коваль та бібліотекар Лариса Птиця облаштували виставку дитячих малюнків «Христос Воскрес!». Яскраві різнокольорові листівки намалювали вихованці гуртка образотворчого мистецтва «Веселка», що діє при Варварівському сільському будинку дозвілля.

11:16 19.04.2017

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ АКЦІЇ "СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ" В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ АКЦІЇ "СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ" В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Концерт-акція «Серце до серця» відбувся у концертній залі Олександрівської школи мистецтв 5 квітня.  Під час заходу начальник сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Кухтик оголосила про підсумки ХІІ Всеукраїнської благодійної акції на території Олександрівського району. Ініціаторами концерту стали учні та педагоги Олександрівської школи мистецтв. Вони презентували яскраві виступи, символічним стало те, що саме діти закликали підтримати маленьких українців з вадами зору.  Кожного року близько одного мільйона дітей реєструється з проблемами зору. всеукраїнський благодійний форнд «Серце до серця» проводить втретє акцію по боротьбі зі сліпотою у дітей, шляхом забезпечення  обладнанням офтальмологічних дитячих віділень. Цього року силами мешканців та організацій Олександрівського району було зібрано 6 тисяч 700 гривень.  Можливо, це невелика сума, але спільно з усією Україною,це значуший крок до благодійної мети.

11:17 10.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь