A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ! XI МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ «ДНІ ПОЛЬСЬКОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ»

Дата: 07.10.2019 16:08
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

14 листопада 2019 року у Києві (Готель Україна, вул. Інститутська, 4) відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні». Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у  листопаді 2014-2018 роках відбулись I, III, V, VII та IX міжнародні форуми «Дні польського бізнесу в Україні», а у травні 2015-2018 роках були проведені II, IV, VI та VIII та X форуми «Дні українського бізнесу в Польщі».

Форум традиційно пройде під патронатом Посольства Республіці Польща в Україні та Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща.

Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON. Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі та Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

На вас очікують виступи спікерів з України та Польщі, нові знайомства, networking, B2B зустрічі.

У межах форуму учасники обговорять динаміку розвитку польсько-українського торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в сфері будівництва і нерухомості, останні новинки в сфері будівельних матеріалів. Окрема сесія форуму буде присвячена фінансовим інструментам та IT-рішенням для бізнесу.

Більш детальна інформація та умови участі тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь