A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 09.10.2019 15:36
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

10 жовтня 2019 року в приміщенні школи мистецтв відбудеться засідання виконавчого комітету  Олександрівської селищної ради.  До порядку денного включені наступні питання:

1. Про стан підготовки підприємств житлово-комунального господарства та закладів соціальної сфери селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

2. Про заходи з енергозбереження та енергоефективності в бюджетних закладах селищної ради.

3. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги окремим мешканцям Олександрівської об’єднаної територіальної громади.

4. Про пільгове утримання дітей в закладах дошкільної освіти та навчально-виховних комплексах Олександрівської селищної ради.

5. Про затвердження протоколів засідання конкурсної комісії з придбання житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа за кошти бюджету Олександрівської об’єднаної територіальної громади, обласного бюджету на умовах співфінансування.

6. Про надання малолітній Мовчан Олесі Денисівні, 13 жовтня 2011 року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

7. Про надання неповнолітньому Дасіву Едуарду Руслановичу, 14 квітня 2003 року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

8. Про надання неповнолітньому Мусаєву Святославу Ярославовичу, 03 вересня 2013 року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь