A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КОНКУРС НА ЗДОБУТТЯ ГРАНТОВОЇ ПІДТРИМКИ ПРОЕКТУ USAID «ТРАНСФОРМАЦІЯ ФІНАНСОВОГО СЕКТОРУ» (USAID FST)

Дата: 15.10.2019 09:33
Кількість переглядів: 640

Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» (USAID FST), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC, запрошує зацікавлені організації взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки в рамках Щорічного оголошення про реалізацію програми (Оголошення).

Метою цього Оголошення є отримання заявок на фінансування в рамках грантової програми Проекту USAID FST.

Проект USAID FST запрошує до подання пропозицій на грантове фінансування (концепцій) потенційних партнерів,  зацікавлених у здійсненні заходів, що сприятимуть досягненню цілей та завдань проекту у трансформації та стабілізації фінансового сектору України.

Проект USAID FST розглядатиме пропозиції, подані у відповідь на це Оголошення від таких видів організацій: офіційно зареєстрованих місцевих громадських організацій, асоціацій та суб’єктів господарювання приватного сектору та інших прибуткових та неприбуткових організацій.

Зокрема, як приклад можна навести такі організації:

  • громадські організації: неприбуткові та прибуткові; загальнонаціональні, регіональні, місцеві;
  • приватні підприємства та суб’єкти господарювання;
  • фінансові установи, у тому числі мікрофінансові (МФУ);
  • галузеві/секторальні, торговельні та інші асоціації приватного сектору;
  • наукові установи, навчальні заклади (напр., заклади вищої освіти);
  • професійні асоціації;
  • фонди.

Грантова підтримка надаватиметься проектам, спрямованим на:

  • сприяння більшому доступу споживачів та підприємств до фінансування;
  • покращення фінансового захисту та обізнаності споживачів фінансових послуг;
  • сприяння формуванню довіри до фінансових установ;
  • сприяння розробці та просуванню законодавчих реформ у фінансовому секторі, розкриттю фінансової інформації та фінансової прозорості;
  • підвищення рівню фінансової інклюзивності, допомагаючи постачальникам фінансових послуг у визначенні нових сегментів ринку, пропонуючи нові спеціалізовані продукти та впроваджуючи інновації.

Зокрема, учасники конкурсу мають зробити акцент на заходах, що формують інституційну спроможність надання послуг, що стосуються реформування фінансового сектору: законодавча та регуляторна база, захист споживачів, фінансова інклюзія, фінансове посередництво, транзакції, сприяння підвищенню рівня користування фінансовими продуктами та послугами.

Процес розгляду пропозицій Проектом USAID FST складається з двох етапів. Спочатку необхідно надіслати концепцію (план попередньої діяльності) на адресу: GrantsFST@dai.com. Концепція має відповідати зазначеним в Оголошенні вимогам. У разі схвалення концепції конкурсною комісією, до учасника звертаються з проханням скласти повну заявку, яка міститиме детальну інформацію щодо запропонованого проекту. Повна заявка подається лише на прохання Проекту USAID FST.

Детальні інструкції щодо змісту та порядку подання концепції викладені у Розділі IV – Інформація про подання заявки Щорічного оголошення про реалізацію програми (в додатку нижче).

Сума одного гранту може становити від 10,000 до 100,000 доларів в гривневому еквіваленті.

Термін фінансування діяльності за рахунок гранту може становити до 12 місяців. Всі грантові проекти повинні бути виконані до 30 жовтня 2020 року.

Кінцевий термін подання концепцій: до 23:59 (за київським часом) 31 березня 2020 року. Неповні заявки та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

Усі концепцїї отримані вродовж дії цього Оголошення про реалізацію грантової програми будуть розглядатися на поточній основі. Однак, цілком імовірно, що всі наявні кошти для цього Оголошення будуть надані пропозиціям (концепціям), поданим під час першого раунду оцінок. Дедлайнподачі концепцій для першого раунду є 23:59 (за київським часом)18 жовтня 2019.

USAID FST може вирішити повністю або частково фінансувати вибрану заявку. USAID FST залишає за собою право запропонувати грант будь-якому учаснику конкурсу або не запропонувати жодному.

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок просимо звертатися до GrantsFST@dai.com.

Узагальнені відповіді на всі отримані запитання щодо першого раунду будуть надіслані усім заявникам та зацікавленим сторонам, а також оприлюднені на сторінці програми в соціальній мережі Facebook. Запитання щодо першого раунду оцінювання приймаються до 6 жовтня 2019 включно, подальші отримані запитання будуть розглядатися на поточній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь