Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Новини

Дата: від до Скинути

ГОЛОВА СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИВІТАВ ВЕТЕРАНІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

ГОЛОВА СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИВІТАВ ВЕТЕРАНІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Напередодні свята Перемоги Голова селищної ради Людмила Борисевич привітала ветеранів Другої світової війни, що проживають на території Олександрівської селищної ради – Осьмуху Михайла Яковлевича та Саврасова Івана Федоровича. Голова селищної ради побажала героям міцного здоров’я, довгих років життя, гарного настрою та підтримки. «Ми не маємо права забути тих,  хто віддав життя на бойових і трудових фронтах, боровся,  мужньо протистояв ворогу в ім’я майбутніх поколінь! Саме ви подарували нам шанс на щасливе та вільне життя у нашій рідній країні. Ваш подвиг навіки записаний до літопису української історії», - наголосила Людмила Борисевич.

11:00 10.05.2017

УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ВДОВ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИВІТАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕГ НЕДАВА

УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ВДОВ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИВІТАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕГ НЕДАВА

Учасникам бойових дій та вдовам Другої світової війни, що проживають на території Олександрівської селищної ради, було вручено подарунки від народного депутата України, голови політичної партії «Наш край» Олега Недави. Осьмуха Михайло Яковлевич, Саврасов Іван Федорович, Коваль Надія Арсентьївна, Шийко Раїса Гаврилівна, Салюк Тетяна Селіверстівна, Макогон Наталя Степанівна, Тишечко Галина Олексіївна, Рашевська Наталя Максимівна, Коростильова Марія Василівна – це ті люди, які творили історію та які і досі можуть розповісти її нам з перших вуст. До них завітали голова селищної ради Людмила Борисевич та секретар Євген Шелєстов. Вони привітали учасників війни та вдов зі святом, та вручили продуктові набори від народного депутата України.

10:59 10.05.2017

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ АГРАРНОМУ ЛІЦЕЇ.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ АГРАРНОМУ ЛІЦЕЇ.

Напередодні відзначання Дня пам’яті та примирення в Олександрівському ліцеї відбулись військово-патріотичні збори «Майбутній захисник», на які були запрошені члени патріотів м.Добропілля, голова нацдружини Донецької області Манія Е.В, співробітники Добропільського ОМВК Шульський С.С., Рибін О.В., Москаленко С.С., Коломієць О.О. Учні не тільки почули цікаву інформацію а і власноруч змогли відпрацювати прийоми ведення бою, розбирати автомати, РПГ та іншу зброю та відчути себе майбутніми воїнами. На завершення пройшли містами бойової слави, де відбувалися жорстокі бої 1943 року, а також був організований привал з відпочинком і польовою кашею. Тематична лінійка, яка пройшла в ліцеї, була насичена матеріалами історичної довідки, презентаціями, музичними номерами та віршами Традиційно педагогічним колективом проводиться урок Мужності біля пам’ятника загиблим воїнам у Другій світовій війні. Учні вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання, поклали гірлянду, квіти, виступила учениця другого курсу Осадча Марина з привітанням до ветеранів війни.

11:01 08.05.2017

СУБОТНИК З БЛАГОУСТРОЮ ЗА УЧАСТЮ БЕЗРОБІТНИХ

СУБОТНИК З БЛАГОУСТРОЮ ЗА УЧАСТЮ БЕЗРОБІТНИХ

Селищна рада разом із Олександрівським центром зайнятості провели спільну роботу - організували суботник з благоустрою за участю безробітних, що знаходяться на обліку у центрі зайнятості. У наведенні порядку взяли участь 23 мешканця селищної ради. Це перший досвід з організації такої роботи. Але, як зазначають у виконкомі селищної ради, подібні заходи дуже продуктивні та соціально значущі. Учасники суботнику білили дерева на узбіччі дороги від с. Петрівка Перша до с. Шостаківка. 

11:03 03.05.2017

СЕЛИЩНА РАДА ВЗЯЛА АКТИВНУ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ «ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ»

СЕЛИЩНА РАДА ВЗЯЛА АКТИВНУ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ «ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ»

Із самого ранку на території селищної ради розгорнувся великий фронт робіт з благоустрою, у якому взяли участь представники підприємств, організацій та установ, жителі громад та учнівська молодь. Учасники санітарно-екологічної акції працювали на прибиранні територій населених пунктів, озелененні, упорядкуванні пам’ятників, братських могил, наведенні порядку на кладовищах, упорядкуванні узбіч доріг, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ тощо. Робота за благоустрою тривала на території всіх населенних пунктів Олександрівської селищної ради. Мешканці підмітали, очищували від старого листя газони, білили бордюри та дерева. Відповідні роботи проводилися у парках та скверах, на дитячих майданчиках та в зонах відпочинку.

11:13 29.04.2017

ЧОРНА СПАДЩИНА 1986-ГО

ЧОРНА СПАДЩИНА 1986-ГО

26 квітня 2017 року у Варварівському будинку дозвілля було проведено тематичну годину "Чорна спадщина", до дня пам'яті Чорнобильської трагедії.   Під час заходу згадували ліквідаторів-односельців, діти декламували вірші.  Також було виготовлено стенд під назвою "Односельці-чорнобильці".

11:14 28.04.2017

У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС

У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Мітинг-реквієм, присвячений 31-шій річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС, відбувся 26 квітня біля пам’ятного знаку у смт Олександрівка. Віддати шану учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС зібрались керівники району, учнівська молодь та громадськість. 26 квітня виповнюється 31-ша річниця з дня трагічної події, яка забрала тисячі життів громадян,  прирекла на страждання мільйони людей, змусила жити у постійній тривозі за власне майбутнє, за долю своїх дітей і наступних поколінь, змінила оточуюче середовище і навіть людську психологію.

11:15 27.04.2017

КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ДО ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ДО ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

З 12 по 14 квітня 2017р. в Олександрівському професійному аграрному ліцеї відбувся конкурс учнівської творчості до Великодніх свят, а саме – виставка творчих робіт «Возродися, писанко!» з метою поширення знань з традиційного розвитку писанок, створення творчих осередків з розвитку народних ремесел, пошуку пошуку талановитої учнівської молоді. Представлені роботи виконані за різною технікою – орігамі, розпис, декупаж та інші. Учні демонстрували свій талант, презентували свої вироби. Все це сприяло піднесеному настрою, гордості за славетні традиції українського народу.

11:15 21.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь