A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО РОБОТУ З КАДРАМИ ДОБРОПІЛЬСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ПФУ

Дата: 21.08.2019 15:55
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Керівництвом Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області особлива увага приділяється підвищенню якості і творчого кадрового потенціалу працівників. Основною метою управління кадрами є сполучення ефективного навчання персоналу, підвищення кваліфікації та трудової мотивації для розвитку здібностей працівників, а також стимулювання їх до виконання робіт більш високого рівня.

Штатна чисельність управління складає 90 одиниць. Фактична чисельність працівників управління станом на 01.08.2019  81 особа, у  т. ч. 13 спеціалістів, які знаходяться у соціальних відпустках.

Із фактичної чисельності працівників управління:

  • 8 % складає молодь до 28 років,
  • 49 % - спеціалісти від 29-40 років,
  • 21 % - спеціалісти від 41- 50 років,
  • 12 % - спеціалісти від 51-55 років,
  • 10 % - спеціалісти понад 55 років. 

Якісний склад державних службовців має стійку позитивну тенденцію. Повну вищу освіту мають 95% осіб.

При доборі персоналу, просуванні по службі державних службовців та при проходженні державної служби управлінням забезпечується принцип прозорості та дотримання вимог Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції.

          Згідно плану роботи управління спеціалісти своєчасно знайомляться з інформаційним матеріалом та нормативними документами, які надходять з головного управління.

Підвищення рівня професійної компетентності державних службовців проводиться шляхом навчання за  професійними програмами підвищення кваліфікації, участі у семінарах-тренінгах, вебінарах,  селекторних навчаннях, стажуваннях, відео-уроках, шляхом опанування навичок, проведення семінарів-нарад на базі навчально-методичного центру Пенсійного фонду України.

За 7 місяців 2019 року підвищення кваліфікації за професійними програмами  пройшли 4 державних службовці,  1 державний службовець опановував навички у головному управлінні Пенсійного фонду України в Донецькій області, проведено 6 тестувань та 10 технічних навчань з працівниками управління, у яких взяло участь 75 осіб.   

З метою залучення якісного кадрового потенціалу під час проведення зустрічей з учнівською молоддю в загальноосвітніх школах проводиться роз’яснювальна робота щодо вступу на навчання за направленням головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, профорієнтаційна робота з основних напрямків діяльності Пенсійного фонду України та створення позитивного іміджу системи Пенсійного фонду України. Так, у поточному році така робота проведена з 710 учнями.

Для створення сприятливого соціально-психологічного клімату в колективі керівництвом управління спільно з профспілковим комітетом організовуються заходи з відзначення важливих подій в житті колективу, привітання працівників з ювілейними датами, професійними та державними святами.

 

Начальник відділу

по роботі з персоналом                                                                    О.В. Оріщенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь