A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОВЕДЕННЯ ЦІЛЬОВОЇ КОМПЛЕКСНОЇ ОПЕРАЦІЇ «ДІТИ ВУЛИЦІ» «ВОКЗАЛ» ТА ПРОФІЛАКТИЧНОГО РЕЙДУ «СІМ’Я» НА ТЕРИТОРІЇ НОВООЛЕКСАНДРІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 14.08.2019 13:40
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

З метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, раннього виявлення сімей з дітьми, які потребують сторонньої допомоги застосування ефективних форм їх соціальної підтримки, всебічного вивчення умов проживання, виховання дітей, пропаганди кращих зразків сімейного виховання, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, на виконання річного плану служби у справах дітей Олександрівської селищної ради 9 серпня  2019 року  начальником  служби у справах дітей Олександрівської селищної ради Мелешко Е.В., директором центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександрівської селищної ради Бахтар В.П., головним спеціалістом Новоолександрівського  с/о Пшиченко Т.В. на території Новоолександрівського старостинського округу проведено  цільову комплексну операцію «Діти вулиці», «Вокзал» та профілактичний рейд «Сім’я». В ході рейду було обстежено 3 сім’ї, в яких проживає 9 дітей, які потребують соціальної підтримки.

З батьками дітей проведено профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час, недопущення вживання алкогольних напоїв. Батьки, які неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки були  офіційно попередженні про неухильне виконання своїх батьківських обов’язків,  недопущення жорстокого ставлення до дітей стосовно дітей згідно з  вимогами чинного законодавства, попередження бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень. Батьки дітей  отримали пам’ятки  щодо вимог законодавства стосовно виховання дітей. Робота з сім’ями триває. Безпритульний дітей або дітей, які займаються жебракуванням на території   Новоолександрівського с/о не виявлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь