A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДІЛЬНИЧНИМ ОФІЦЕРОМ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОГО ВП ПИШАЮТЬСЯ КОЛЕГИ ТА БЛИЗЬКІ

Дата: 22.08.2019 11:18
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

«Робота дільничного – це в першу чергу захист і допомога громадянам у різних життєвих ситуаціях, саме дільничний є тим поліцейський, якого люди мають особисто знати, довіряти йому і співпрацювати з ним», - каже Ганна.

Відповідальність, вміння вислухати чужу проблему, першим прийти на допомогу та співпрацювати з людьми всі ці риси об’єднує в собі дільничний офіцер Олександрівського відділення поліції капітан поліції Ганні Сусідко.

Поліцейський, котрий є справжнім професіоналом повинен бути також гарним психологом. «Саме дільничні найбільше спілкуються з людьми. До кожного треба знайти свій підхід, вислухати та надати кваліфіковану допомогу. Я вже 17 років присвятила службі в лавах ОВС, самостійно виховую двох чарівних донечок. І вони з розумінням ставляться до моїх добових чергувань чи термінових викликів у будь-який час доби або вихідні дні. Інколи буває важко, інколи хочеться провести більше часу з родиною, але почуття обов'язку перед громадянами є першочерговим для мене», - зазначила офіцер поліції.

На думку Ганни, робота дільничного цікава, та надзвичайно важлива. Він має постійно володіти оперативною обстановкою на своїй адміністративній дільниці, знати чим живуть, переймаються мешканці громади та завжди бути на по готові, щоб у будь-який час прийти на допомогу.

Матеріал Краматорського відділу поліції Донецької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь