A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВІДБУЛИСЬ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 15.10.2019 10:20
Кількість переглядів: 719

День захисника України відзначили на території Олександрівської об’єднаної територіальної громади урочистими заходами.

14 жовтня в концертному залі школи мистецтв відбувся мітинг-концерт, на якому були присутні  учасники бойових дій, керівництво громади, посадові особи органів місцевого самоврядування, громадськість та учнівська молодь.

«День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів, - з вітальним словом до присутніх звернулася селищний голова Людмила Борисевич. -  Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Ми вдячні кожному, хто в різні часи виборював, та продовжує виборювати незалежність та територіальну цілісність України».

Під час свята урочисто винесли Прапор України з побажаннями та найважливішими словами «Україна понад усе!», який передали бійці АТО, і який тепер буде зберігатися в музеї «Наша історія».

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять побратимів, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України. Один з них – наш земляк Євген Пагуліч, який у двадцятирічному віці загинув під час виконання військового обов’язку у 2015 році під Авдіївкою.

На могилі бійця, який похований у рідному селі Староварварівка, відбулось покладання квітів. Вшанувати пам’ять героя зібралися друзі Євгена, односельці та керівництво селищної ради.

У закладах культури Олександрівської ОТГ відбулись уроки пам’яті, мітинги та тематичні години, присвячені вшануванню великого подвигу захисників України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь