A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2019 15:48
Кількість переглядів: 748

 Фото без опису

20 лютого наша країна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні – на знак відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя підчас Революції Гідності, які захищали ідеали демократії, права і свободи людей та європейське майбутнє України.

Воїни Світла повстали проти насилля, несправедливості та наруги над своєю країною… Кожен здійснив особистий подвиг - віддав найцінніше - своє життя заради оновлення України.

Сьогодні громада Олександрівки разом зі всією Україною вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні та Героїв, що полягли на Сході України. Так, у Олександрівській школі мистецтв відбулась тематична програма-реквієм на вшанування пам’яті жертв Майдану.

Участь у заході взяли секретар селищної ради Василь Лук’янчиков, працівники структурних підрозділів селищної ради, установ, підприємств, організацій, студентська та учнівська молодь, жителі селища, представники ЗМІ.

Гостем заходу став Володимир Заїка – наш земляк, письменник та журналіст, член Національної спілки журналістів України, автор 7 книгголовний редактор Всеукраїнської газети "Хазяїн". Він, як і кожен мешканець держави, боляче відреагував на події, що відбувалися на Майдані 18-20 лютого 2014 року. І весь свій біль він втілив у власних віршах, які прочитав для присутніх.

Фото без опису   Фото без опису

Світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу, ідеали демократії, права і свободи людей та європейське майбутнє України, присутні вшанували хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь