A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Новини

Дата: від до Скинути

ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 01 лютого 2019 року під керівництвом Олександрівського селищного голови Людмили Борисевич було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Олександрівської селищної ради. На засіданні комісії розглядались питання про виконання батьківських обов’язків по відношенню до дітей, які проживають на території Золотопрудського та Високопільського старостинських округів. У ході засідання комісії взяли участь  в.о.старост вищевказаних старостинських округів, директори  Золотопрудського та Високопільського закладів загальної середньої освіти, батьки, які ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків. «Питання захисту прав та законних інтересів дітей є і залишається одним із першочергових завдань у діяльності Олександрівської ОТГ. У громаді повинні бути створені належні умови, щоб діти виховувались в сім’ях, росли здоровими, здобували якісну освіту, всебічно й гармонійно розвивалися та були впевнені у своєму майбутньому», - зазначила селищний голова Людмила Борисевич.

17:12 04.02.2019

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ ТА ГЕРОЇВ КРУТ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ ТА ГЕРОЇВ КРУТ

В закладах культури на териорії Олександрівської ОТГ відбулись заходи з нагоди Міжнародного Дня пам’яті жертв Голокосту та Дня Героїв Крут. В бібліотеках проводили просвітницьку роботу, розповідаючи про страшні сторінки історії тієї трагедії. Це різноманітні виставки документів, літератури, публікацій з періодичних видань, дитячих малюнків – урок пам’яті «Голокост-пам’ять віків», година спілкування «Трагедія, історія, пам’ять», меморіальна поличка «Чорні крила Голокосту» та інші. Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту - пам'ятна дата, запроваджена рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року (Резолюція № 60/7). Відзначається щорічно - 27 січня.

11:41 04.02.2019

СЕМІНАР ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЩОДО ОХОРОНИ ПРАЦІ ВІДБУВСЯ У СЕЛИЩНІЙ РАДІ

СЕМІНАР ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЩОДО ОХОРОНИ ПРАЦІ ВІДБУВСЯ У СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Семінар-нараду «Дотримання законодавства України про охорону праці» провів в Олександрівській селищній раді головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві і на об’єктах підвищеної безпеки Головного управління Держпраці в Донецькій області Анатолій Мельник. У навчанні взяли участь селищний голова Людмила Борисевич, начальники структурних підрозділів селищної ради, керівники закладів загальної середньої освіти. Під час семінару розглянули обов’язки керівництва щодо втілення заходів зі створення безпечних умов праці та виробничого травматизму. Державний інспектор відповів на питання директорів шкіл про основні вимоги до охорони праці у навчальних закладах. Також в ході наради були надані відповіді та роз’яснення стосовно дотримання вимог законодавства України з охорони праці,щодо безпечної експлуатації електроприладів, пожежної безпеки, медичних оглядів та профілактики професійних захворювань.

10:34 04.02.2019

ПРОЕКТИ РОЗВИТКУ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

ПРОЕКТИ РОЗВИТКУ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Перше засідання Ради регіонального розвитку при Олександрівській селищній раді відбулось 29 січня в приміщенні школи мистецтв. Провела нараду селищний голова Людмила Борисевич. На засіданні були присутні начальники і спеціалісти відділів та управлінь Олександрівської селищної ради, виконуючі обов’язки старост населених пунктів, голови постійних депутатських комісій, директори закладів освіти та завідуючі дошкільними навчальними закладами, керівники закладів культури та активні громадські діячі  Олександрівської ОТГ. Відкриваючи засідання ради  регіонального розвитку, селищний голова Людмила Борисевич наголосила, що у листопаді 2018 року в Києві відбулося засідання Ради регіонального розвитку за участі керівництва країни, на якому відбулося обговорення глобальних інфраструктурних проектів і планів розвитку України. «Президент Петро Порошенко доручив головам обласних та районних держадміністрацій завданкерівництву територій на місцях розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, обговорити і прийняти їх на рівні громад. Саме тому, сьогодні ми маємо чудову нагоду обговорити перспективні плани розвитку Олександрівської громади на найближчі три роки», - зосередила увагу присутніх очільник громади. Селищний голова підкреслила, що розробка Стратегії розвитку для території громади є одним із першочергових завдань, адже лише маючи чіткий план того, як має розбудовуватися та розвиватися ОТГ, можна очікувати на гарні результати.

14:21 30.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь