Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Відкриття АЛЕЇ СЛАВИ героям-землякам, Захисникам України

Дата: 06.09.2024 17:25
Кількість переглядів: 20

Алея Слави героям-землякам, Захисникам УкраїниСьогодні, 06 вересня, в Олександрівській селищній територіальній громаді ( центральний парк селища Олександрівка) відбулося урочисте відкриття Алеї Героїв 26  загиблих Захисників України- мешканців  громади.   В заході прийняли участь начальник ВА Людмила Борисевич, начальник управління Донецької обласної державної адміністрації Артур Насібян ,запрошений гість-командир 28 окремої механізованої бригади ,,Лицарі зимового походу'" Юрій Горовецький, сім'ї загиблих захисників України -мешканців Олександрівщини, друзі та небайдужі. Урочистий захід відкрито Державним  Гімном України.

Словами підтримки, глубокої пошани і доземним  укліном звернулася до дорогих гостей начальниця селищної військової адміністрації. Людмила Вікторівна  знайшла кожній матусі, дружині, сестрічці неповторні  і щирі слова, вручаючи їм прапори і відцифровані світлини загиблих. Виступ Артура Насібяна, в минулому військового,  був зверненням до матерів загиблих Героїв  та насичений емоційно.

 Матуся загиблого 25 літнього лейтенанта з Олександрівки Дмитра Попченка, не стримуючи сліз,  розповіла в своєму виступі, що ще зовсім недавно її син сидів на  лавочці в Центральному  парку, де вона його сфотографувала,  а сьогодні  її син в Центральному   парку  дивиться  з цього  портрета на неї.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять 26 земляків, що віддали своє життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Наймолодшим Захисникам країни  Іллі Гордієнко та Євгену Пагулічу було
лише по 19 років.

Фото без описуВідкриття Алеї Слави. Керівництво громади та запрошеніВручення пам'ятного фото матері загиблого захисника


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь