Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Вручення триколісних велосипедів є важливою подією для Олександрівської громади.

Дата: 31.08.2024 13:05
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

Олександрівська селищна військова адміністрація та Центр надання соціальних послуг, в рамках співпраці з Благодійним Фондом "Стабілізейшн Суппорт Сервісез", зробили вагомий внесок у покращення умов праці соціальних робітників. У серпні місяці отримано технічну допомогу у вигляді триколісних велосипедів, які передані для обслуговування одиноких громадян, що проживають на території громади.

Соціальні робітники щодня опікуються людьми похилого віку та одинокими громадянами, забезпечуючи їх необхідними послугами – доставкою продуктів, ліків, наданням підтримки в домашніх справах. Однак через віддаленість деяких домогосподарств та обмежені можливості пересування, їхня праця стає дедалі важчою. Нові триколісні велосипеди стали значною підмогою в цьому процесі, адже тепер робітники зможуть ефективніше виконувати свої обов'язки. 

Ця допомога стала символом важливості підтримки соціальних працівників, які щодня роблять вагомий внесок у добробут вразливих верств населення. Завдяки співпраці з фондом "Стабілізейшн Суппорт Сервісез", громада отримала реальну допомогу, що допоможе підвищити ефективність роботи соціальних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь