Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Робоча зустріч з представниками УВКБ ООН та Стабілізейшн Суппорт Сервісез: Обговорення соціального обслуговування вразливих верств населення

Дата: 23.08.2024 15:55
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Нещодавно відбулася робоча зустріч з представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та Стабілізейшн Суппорт Сервісез (SSS). Основною темою зустрічі було обговорення соціального обслуговування вразливих верств населення в умовах гуманітарної кризи та внутрішніх переміщень.

Під час зустрічі обговорювалися ключові проблеми, з якими стикаються найбільш уразливі категорії громадян: внутрішньо переміщені особи, люди похилого віку, люди з інвалідністю, а також ті, хто постраждав від військових дій.

Учасники зустрічі дійшли спільної згоди щодо необхідності тісної співпраці між державними органами, міжнародними організаціями та громадськими ініціативами для забезпечення ефективного соціального захисту вразливих верств населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь