Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Розпочато видачу продуктових наборів для мешканців громади

Дата: 19.08.2024 16:40
Кількість переглядів: 45

Фото без описуБлагодійний Фонд "Янголи Спасіння", за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (ВПП) ООН, розпочав видачу продуктових наборів для вразливих верст населення громади.

📌Олександрівська громада  має часткове покриття населення для надання гуманітарної продовольчої допомоги від ВПП ООН.

📌 Реєстрація населення, що має право на отримання продовольчої допомоги, відбувається на рівні домогосподарств. Це означає, що всі члени домогосподарства, один з яких належить до визначеної вразливої категорії, можуть отримати допомогу від ВПП ООН.

📌Видача допомоги відбувається за наявними ОРИГІНАЛАМИ документів всіх членів домогосподарств (паспорт (якщо це ID-картка, то обов’язково с витягом про місце реєстрації)  та ідентифікаційний код платника податків, документ підтверджуючий віднесення до вразливої категорії).

📌Від одного домогосподарства на видачі, можуть бути присутніми, як усі його члени, так і представник з оригіналами документів інших членів родини. Проте, допомогу буде надано тим людям, ОРИГІНАЛИ документів яких, буде надано представникам Фонду.

📌Якщо ви надаєте документи із застосунку ДІЯ (на телефоні), допомогу може отримати тільки власник документів за фактичним перебуванням на точці видачі.

📌У повному або частковому покритті, допомогу для сусідів можуть отримувати їх представники за умови, якщо сусід є людиною, яка належить до будь-якої з наступних категорій: людина з інвалідністю, маломобільна людина або людина 70+

📌 Перелік основних категорій вразливих домогосподарств, що мають право на отримання продовольчої гуманітарної допомоги від ВПП ООН:

• родина, у складі яких є людина з інвалідністю 1 та 2 , 3 групи або дитина з інвалідністю (обов’язково документ, що засвідчує інвалідність)

• родина, у складі яких є людина зі статусом одинокого батька/матері (обов’язково довідка про статус одинокого батька/матері);

• малозабезпечена родина (обов’язково документ про призначення соціальної допомоги як малозабезпеченої родини);

• родина, у складі яких є людина, що втратила роботу після початку повномасштабної війни (обов’язково довідка про статус безробітного або інший документ, що засвідчує відсутність працевлаштування на теперішній час);

• родина на обліку в територіальному центрі;

• людина похилого віку 60+, яка проживає самостійно

• багатодітні родини (обов’язково свідоцтва по народження трьох і більше дітей віком до 18 років. Якщо дитина повнолітня, але навчається і має про це відповідну довідку з місця навчання, родина також має право на отримання допомоги).

 ️Зазначаємо: якщо Ви належите до однієї з вищенаданих категорій, але не маєте зараз підтверджуючих документів, просимо звернутися до представників служби соціального захисту населення Вашого населенного пункту або представників "Янголів Спасіння" в пунктах видачі продуктових наборів.

📌Гуманітарна допомога надається абсолютно безкоштовно.  Отримання гуманітарної допомоги не потребує надання ніяких коштів або послуг у обмін після або в процесі її видачі.

Усіх учасників видачі просимо бути терплячими та ввічливими. "Янголи Спасіння" завжди готові йти на зустріч та шукати відповіді на усі питання, які у вас виникають.

У нас також діє гаряча лінія: 0 800 334 620.  З понеділка по п'ятницю з 08:00 до 17:00, субота 08:00 - 15:00.

Гаряча лінія ВПП ООН  0 800 600 122


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь