Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Відбулося засідання адміністративної комісії  при виконавчому комітеті Олександрівської селищної ради

Дата: 25.07.2024 11:59
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Відбулося засідання адміністративної комісії  при виконавчому комітеті Олександрівської селищної ради.    Комісія  розглянула у відкритому засіданні 5 справ за порушення Правил благоустрою Олександрівської селищної ради: громадяни самостійно не уклали договір на вивезення твердих побутових відходів з КП «ВІДНОВА», яке в установленому порядку визначене виконавцем таких послуг, чим порушила п. 12.2 розділу І Правил благоустрою території населених пунктів Олександрівської селищної територіальної громади від 23.12.2021 року № 8/17 – 1136 та порушили ЗУ статті 152 КУпАП.

За порушення статті 152 КУпАП усіх цих громадян притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді  штрафу в розмірі  20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить триста сорок гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь