Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін разом зі своїм заступником Юрієм Винокуровим  відвідали нашу громаду з робочим візитом.

Дата: 23.07.2024 16:10
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін разом зі своїм заступником Юрієм Винокуровим  відвідали нашу громаду з робочим візитом. На нараді за участю начальника СВА Людмили Борисевич, заступника начальника СВА Сергія Марича, секретаря селищної ради Василя Лук’янчикова та керівників структурних підрозділів обговорили найбільш актуальні проблеми громади.

Основну увагу приділили питанню водозабезпечення громади  та підготовки  до майбутнього осінньо-зимового періоду. Звітували про роботу найпростіших укриттів та Пунктів незламності. Про роботу закладів освіти детально доповіла начальник відділу освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Ірина Седлецька. Переймається голова долею евакуйованих багатодітних сімей. «Наші діти повинні отримувати від нас допомогу, де б вони не знаходились на даний момент», - підкреслив він. Начальник сектору соціального захисту населення Юрій Івченко запевнив, що це питання у нас повністю контролюється. Вадим Сергійович уважно вислухав усі проблеми громади і пообіцяв допомогу в їх рішенні.

Після завершення наради голова ОДА Вадим Філашкін, заступник голови Юрій Винокуров та начальник СВА Людмила Борисевич перевірили хід виконання ремонтних робіт на центральному водогоні селища Олександрівка.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь