Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Вітаємо з Днем батька

Дата: 14.06.2024 14:22
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

З 2019 року 16 червня в Україні офіційно відзначається День батька. Сьогодні, в умовах жорстокої війни, це свято  набуває особливого значення. Тисячі українських батьків мужньо стали на захист Батьківщини, ризикуючи своїм життям заради майбутнього своїх дітей та всієї країни. Саме тому Молодіжна рада Олександрівщини разом з молодіжними осередками  Золотопрудської, Мирнодолинської, Високопільської, Очеретинської, Новополтавської філій «Центру культурних послуг», читачами КЗ «Олександрівська публічна бібліотека» та відвідувачами КЗ «Центр культурних послуг» долучились до  виготовлення тематичних листівок, малюнків, поробок, символічних сувенірів для привітання батьків – захисників, які  були відправлені до Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. Усі подарунки у День батька будуть передані  військовослужбовцям військових частин, що розташовані на території області.

     Висловлюємо щиру вдячність усім батькам, які дарують своїм дітям любов, турботу та захист. А  батькам-захисникам бажаємо   незламної волі та щасливого повернення до своїх родин! Усім нам миру та скорішої Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь