Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Вшанування  пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2024 12:13
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

26 квітня  наша країна відзначає День пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи. На превеликий жаль з міркувань безпеки неможливо провести багатолюдний мітинг на честь людей, які виявили дива героїзму, самовідданості та мужності у тогочасних екстремальних обставинах .  В Олександрівській громаді біля пам’ятного знаку жертвам аварії на ЧАЕС відбулося урочисте покладанням квітів начальником СВА Людмилою БОРИСЕВИЧ та начальником відділу освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Іриною СЕДЛЕЦЬКОЮ.  Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав життя за нашу безпеку.

Відповідно до розпорядження начальника СВА Людмили Борисевич за рахунок місцевого бюджету була надана матеріальна допомога  учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ІІ та ІІІ категорії  та  дружинам померлих громадян, смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою.

До роковин трагедії на території громади проведено благоустрій та упорядкування місць поховання та пам’ятних знаків учасникам ліквідації Чорнобильської катастрофи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь