A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Міжнародна благодійна організація «EMERGENCY» знову в дії

Дата: 24.04.2024 12:53
Кількість переглядів: 29

 

Фото без описуМіжнародна благодійна організація «EMERGENCY» знову в дії

Справедливо стверджують, що фельдшер на селі - і медик, і психолог, і... «засіб масової інформації». На плечах цих людей - турбота про здоров’я селян. Цю людину поважають на селі, адже чи не кожен зобов’язаний здоров’ям, а подекуди й життям.  Фельдшер поспішає на допомогу в будь-який час дня і ночі, незважаючи на примхи погоди. Люди у селі переважно пенсійного віку й викликають частенько. А фельдшер має бути готовим до всього. Окрім викликів, він приймає людей у приміщенні ФПу, веде диспансерний облік, надає першу медичну допомогу, робить уколи й ставить крапельниці, наглядає за вагітними та малечею. До ФАПу люди приходять з різними проблемами.

Сьогодні наші фельдшери опікуються відразу декількома населеними пунктами, то ж мають потребу у транспортному засобі. На літню пору року цю проблему допоміг вирішити наш уже добре знайомий партнер Міжнародна благодійна організація «EMERGENCY». За сприяння керівництва СВА, вони подарували  велосипеди не тільки нашим фельдшерам, а й громадським працівникам, які вже найближчим часом стануть надійними помічниками нашим фахівцям.

Начальник СВА Людмила Борисевич  висловила слова подяки нашому чудовому партнеру:  «Незважаючи на те, що рани війни позначились на кожній області нашої країни, ви залишаєтесь вірним союзником, забезпечуючи якісну роботу лікарні та ФПів нашої громади. Дякуємо вам за вашу відданість справі та партнерство.  Я вірю, що разом ми – сильні! Разом до перемоги!».  Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь