A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Рятувальники разом з представниками органів місцевого самоврядування проводять інструктажі з настоятелями культових споруд.

Дата: 24.04.2024 12:47
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

З метою запобігання виникнення пожеж у культових спорудах, а також забезпечення безпеки під час святкування Великодня, інспектори Краматорського районного управління провели спільні профілактичні заходи з настоятелями та працівниками храмів Олександрівської селищної територіальної громади.

Під час заходу рятувальники провели протипожежні інструктажі із працівниками культових споруд та звернули увагу на порушення, що можуть спричинити виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події. Зокрема, перевірили стан евакуаційних виходів, наявність придатних до застосування вогнегасників та дотримання заходів безпеки при користуванні відкритим вогнем.

Окрім цього, фахівці наголосили на необхідності дотримання правил безпеки під час сигналу "Повітряна тривога" та алгоритму дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Наприкінці заходів настоятелям були вручені пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки та алгоритму дій у разі виявлення ВНП.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь