Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

 18 квітня відбулась зустріч начальника управління з питань ветеранської політики Донецької ОДА Артура Насібяна з  сім’ями загиблих захисників України із Олександрівської територіальної громади.

Дата: 19.04.2024 08:01
Кількість переглядів: 43

 

Фото без опису

18 квітня відбулась  зустріч начальника управління з питань ветеранської політики Донецької ОДА Артура Насібяна з  сім’ями загиблих захисників України із Олександрівської територіальної громади.

Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих Героїв під відео супровід з  портретами цих Героїв. В залі не залишилось байдужих. Через жагучі чоловічі сльози довго не міг розпочати свою промову наш гість. Це була зустріч людей, об’єднаних одним горем, однією метою, однією мрією про Перемогу.

Відтак обговорили питання зворотного зв’язку, психічної реабілітації, соціальних гарантій, розміри виплат членам сімей загиблих воїнів, призначення, отримання грошових допомог, інші соціальні виплати для них, вирішення законодавчих реалій сьогодення.

Людмила Борисевич, начальник Олександрівської СВА, наголосила:

«Сьогодні важливо пам’ятати та вшановувати всіх, хто поліг в бою за Україну, адже вклад наших воїнів у боротьбу за незалежність України – неоціненний. Родини загиблих воїнів потребують нашої підтримки та допомоги, адже на їхні долі випали важкі випробування”.

Своєю чергою головний спеціаліст сектору соціального захисту Юрій Івченко поінформував присутніх про соціальні пільги, доступні членам родин загиблих Героїв відповідно до чинного законодавства України.

Далі зустріч перейшла в дружню бесіду начальника СВА Людмили Борисевич з присутніми за чашечкою кави. Її цікавило все, що стосується сімей Героїв. Обмінялись думками та пропозиціями щодо створення в Олександрівці Алеї Пам’яті. Пропонувала створити спільноту та зустрічатись хоча б один раз на місяць. «Коли ми разом – ми величезна сила,» - підсумувала вона.

Присутні в свою чергу подякували Артуру Насібяну  за візит, за небайдужість до їхніх проблем, за те, що пройшовши страшне горнило цієї війни, добре їх розуміє.  Начальнику СВА Людмилі Борисевич дякували за повну організацію проводів наших Герої в останній путь, про її чуйність і відповідальність.

 За результатами зустрічі представники обласної, місцевої влади та родини полеглих воїнів домовилися про подальшу спільну взаємодію задля вирішення проблемних питань.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь