Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Благодійний Фонд «Слов’янське серце» у межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад України» провів інформаційну сесію для дівчат та жінок громади.

Дата: 07.03.2024 08:23
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну рівень гендерного, сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом стрімко зріс. Жінки і дівчата часто найбільше страждають через свою стать і нерівність, про що свідчать звіти ООН і різних міжнародних організацій. Благодійний Фонд «Слов’янське серце» у межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад України» провів інформаційну сесію для дівчат та жінок громади.

Захід спрямовано на активізацію жінок, покращення доступу до правосуддя та протидії гендерно зумовленому насильству, просування культури ненасильницьких відносин, забезпечення гендерної рівності, безпеки жінок в громадських місцях, зміцнення потенціалу правоохоронних органів та сектору юстиції у запобіганні гендерно обумовленого насильства.

Учасниці обговорили виклики, які існують на рівні громад з наданням допомоги жінкам, постраждалим від гендерно зумовленого насильства, напрацювали рекомендації для подальшої роботи у громаді, які підсилять координацію суб’єктів міжвідомчої взаємодії з протидії та реагування на домашнє та гендерно зумовлене насильство щодо жінок та дівчат.

Від імені начальника селищної військової адміністрації  виступила начальник  відділу освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Ірина Седлецька та  висловила зацікавленість у реалізації проєкту і готовність до співпраці.

Благодійний Фонд «Слов’янське серце»  провів інформаційну сесію для дівчат та жінок громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь