Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА ЗНОВ ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ...

Дата: 08.01.2024 10:14
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашої громади.

05 січня 2024 року від рук окупантів при виконанні бойового завдання на Бахмутському напрямку загинув РИБЯНЕЦЬ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ, житель села Михайлівка.

ОЛЕКСАНДР народився 26 квітня 1994 року в селі Михайлівка, тут виростав, навчався в школі після закінчення Михайлівської ЗОШ навчався в Краматорському професійному технічному ліцеї за фахом -токар.

Працював в рибгоспі "Маячка". Відповідальний і життєрадісний, усміхнений і щирий. В нього було багато друзів, і він завжди поспішав на допомогу.

В червні 2023 року олександр був мобілізований до лав ЗСУ, служив прикордонником в Державній Прикордонній Службі України. Молодий, повний мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не здійсняться... Олександр віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця і загинув як справжній патріот та достойний син України.

Олександру назавжди залишиться 29.

У Героя залишилася мама Ніна Миколаївна, батько Михайло Володимирович, сестра Аліна.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Низький уклін нашому воїну -захиснику! Слава Герою! Вічна пам'ять!

У вівторок, 09 січня 2024 року о 10:30 год. - домовину з тілом воїна зустрінуть на в'їзді до села Михайлівка по вулицях Виноградна, Центральна та Миру.

Об 11.00 - церемонія прощання з воїном відбудеться біля рідного дому.

Поховають Героя на місцевому кладовищі в селі Михайлівка.

Закликаємо жителів громади долучитися до церемонії прощання та розділити біль втрати з рідними та близькими Героя, віддати останню шану воїну - земляку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь