Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Ремонт та експлуатаційне утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах (поточний ремонт дорожнього покриття вулиці комуналь

Дата: 27.09.2023 15:56
Кількість переглядів: 81

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Ремонт та експлуатаційне утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах (поточний ремонт дорожнього покриття вулиці комунальної власності Олександрівської селищної ради), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: Олександрівська селищна рада

місцезнаходження замовника: вул. Центральна, буд. 15 А, смт. Олександрівка, Краматорський район, Донецька область, 84000

ідентифікаційний код замовника: 04341519

категорія замовника: юридична особа, що забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Ремонт та експлуатаційне утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах (поточний ремонт дорожнього покриття вулиці комунальної власності Олександрівської селищної ради)

(ДК 021:2015 - 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2023-09-21-014893-a .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 664 400,00 грн. (Шістсот шістдесят чотири тисячі чотириста гривень 00 копійок) з ПДВ.

Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з поточного ремонту визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293, відповідно до дефектного акту.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: відповідно до рішення Олександрівської селищної ради від 19.04.2023 року №8/36-1686 "Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 15.12.2022 року №8/30-1601 "Про Програму економічного і соціального розвитку Олександрівської селищної територіальної громади на 2023 рік" визначено плановий обсяг фінансування на 2023 рік.

Розмір бюджетного призначення: 664 400,00 грн. (Шістсот шістдесят чотири тисячі чотириста гривень 00 копійок) з ПДВ, згідно рішення Олександрівської селищної ради від 19.04.2023 року №8/36-1688 "Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 15.12.2022 року №8/30-1604 "Про бюджет Олександрівської селищної територіальної громади на 2023 рік".

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін виконання — до 31.10.2023р.

Обґрунтування обсягів закупівлі: відповідно до дефектного акту, площа відновлення асфальтобетонного покриття 485 м2.

Поточний ремонт дорожнього покриття враховує обсяги послуг з ліквідації вибоїн асфальтобетонного покриття із фрезеруванням на глибину 60 мм, площею ремонту до 1м2, площею ремонту до 3 м2, площею ремонту до 10 м2 ; улаштування покриття товщиною 6 см з гарячих асфальтобетонних сумішей з ущільненням самохідними котками  відповідно до дефектного акту, з метою проведення повного технологічного циклу. 

.

Необхідність в проведені поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Шкільна, смт Олександрівка виникла у зв'язку з аварійним станом дорожнього покриття, існуюче покриття дороги, не забезпечує надійне експлуатування дороги, виявленні значні вибоїни, що ускладнюють рух автотранспорту. Несвоєчасне проведення поточного ремонту призведе до повного руйнування дорожнього покриття та створення аварійно-небезпечної ситуації.

 

При проведені поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці, природоохоронного законодавства, державних будівельних норм (ДБН) тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь