Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЗАГИНУВ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ, МЕШКАНЕЦЬ ОЛЕКСАНДРІВКИ СЕРГІЙ МОЛЧАНОВ

Дата: 07.08.2023 16:28
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Олександрівщина знову у скорботі…

В боях за Україну загинув мешканець селища Олександрівка, військовослужбовець Сергій Володимирович МОЛЧАНОВ.

 

Народився Сергій у селищі Олександрівка  24 вересня 1985 року. Виховуючись у багатодітній родині, хлопчик з дитячих років ріс добрим, ввічливим, працьовитим   і відповідальним. Протягом шкільних років  він завжди з повагою ставився і до вчителів, і до своїх однокласників.  Сумлінно виконував усі доручення, брав активну участь у житті класу та школи.  Сергій був люблячим сином, старанним учнем і вірним товаришем. Він намагався, щоб рідні  та вчителі пишалися ним. Завжди був готовий підтримати, допомогти і  порадити.

Після закінчення Олександрівської школи Сергій вступив до аграрного ліцею за спеціальність «кухар». Хлопцю дуже подобалося готувати смачні страви та пригощати ними близьких  і друзів. І це йому вдавалося, адже будь-яку справу він робив з посмішкою, гарним настроєм і любов’ю.

З 2004 року  Сергій пішов працювати, щоб допомагати своїй родині, адже кожен день своїх рідних він  намагався зробити щасливим і радісним. Сім’я була для нього завжди на першому місці. Він був опорою для всіх, відчував свою відповідальність за маму, братів, сестру та маленьких племінників.

Сергій завжди був добросовісним та відповідальним трудівником, він не боявся жодної роботи, виконував її швидко та на совість. Майже 10  років  він пропрацював у  бригаді з благоустрою Олександрівської селищної громади.

І в сім’ї, і в колективі, і в колі друзів Сергій за будь-яких обставин залишався ЛЮДИНОЮ.

 

До лав Збройних Сил України Сергій Молчанов вступив 25 березня 2023 року. У військомат поїхав не вагаючись – адже йому боліла доля країни, він щиро вірив у Перемогу та робив усе, аби її наблизити.

Герой  здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – загинув за майбутнє України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію Олександрівської громади та України, як Героя-захисника.

Висловлюємо глибокі співчуття родині Сергія, разом з вами розділяє непоправний біль вся громада… Вічна пам’ять та вічна Слава Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь