A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 10:08
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Сьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

Війна забрала тисячі життів маленьких українців, ще частина з них вивезена на території рф. Через повномасштабне вторгнення українські діти вимушені жити за кордоном, а ще частина ніколи не повернеться до рідного дому, бо його зруйнували нелюди...

Сьогодні особливу увагу хочу звернути на дітей, які втратили своїх батьків, на дітей наших Захисників, які чекають їх вдома та переживають цю страшну розлуку. Діти, ваші тато та мами – Герої, пишайтеся ними!

Вони гордість нашої громади, нашої країни!

Українські малюки вражають світ своєю силою та мужністю. Діти волонтерять, продовжують перемагати на спортивних та культурних змаганнях, здобувають освіту та роблять свій внесок у Перемогу.

Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом.

Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров’я вам, успіхів, добра, безмежного щастя та мирного неба.

 

З найкращими побажаннями,

начальник Олександрівської селищної військової адміністрації Людмила БОРИСЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь