A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ РЕЛІГІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 31.05.2023 16:58
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

Розширена робоча нарада з представниками релігійних організацій відбулася під головуванням начальника Олександрівської селищної військової адміністрації Людмили БОРИСЕВИЧ. У нараді взяли участь настоятелі храмів всіх релігійних конфесій, які здійснюють явою діяльність на території громади.

 

Про заходи безпеки під час святкування Дня Святої Трійці доповів головний інспектор Краматорського районного управління ГУДСНС України в Донецькій області Андрій Королевський. Він наголосив на дотриманні заходів з протипожежної безпеки у культових спорудах, проведення бесід з вірянами про порядок дій у разі повітряної тривоги та артобстрілах на території церкви.

Фото без опису

 

«Безумовно ми повинні забезпечити реалізацію права громадян на відвідування церков, але при цьому забезпечити максимальну безпеку для всіх жителів Олександрівщини, - зазначила очільниця селищної ВА Людмила БОРИСЕВИЧ. - Підкреслю – є загроза збирання великих груп людей в одному місці. Я вдячна представникам релігійних організацій за розуміння та діалог».

Фото без опису

Під час зустрічі здійснили аналіз використання релігійними організаціями культових споруд, майна, земельних ділянок на території громади, наявності установчих та правовстановлюючих документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь