A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ПОПРОЩАЄТЬСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ ЗАХИСНИКОМ

Дата: 16.02.2023 15:47
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Сумна звістка із фронтового Бахмута сколихнула Олександрівщину…

Виконуючи бойове завдання, загинув наш земляк, мешканець села Новобахметьєве Ленда Дмитро Сергійович. І знову війна забирає найкращих…

Фото без опису   Фото без опису

Ленда Дмитро Сергійович народився 09 жовтня 1996 року. У 2013 році  Закінчив Новоолександрівську школу,  у  2017 році - Харківський коледж будівництва, архітектури та дизайну. У 2021 році здобув ступінь вищої освіти –  магістр Харківського національного університету будівництва та архітектури. Отримав спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія». Він мав будувати щасливе майбутнє своєї сім’ї та країни, але був вимушений відстоювати право на їх життя зі зброєю в руках.  

«Однокласники, вчителі, учні школи пам’ятають Діму завжди усміхненим, активним, привітним хлопцем, - згадує директорка закладу Світлана Гундертайло. –  Не було в його серці навіть тіні злоби чи заздрощів. Душу мав відкриту. Щедрий був, людина-позитив, артистична натура! Концерти, КВК, шкільні  свята й виступи на сцені сільського Будинку дозвілля – до всього брався з неабияким бажанням».

Із таким же натхненням та бажанням Дмитро пішов захищати Україну. У вересні 2022 року добровольцем вступив на військову службу за контрактом. Пройшов загальновійськову підготовку у Великій Британії, здобув кваліфікацію «стрілець». У складі 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» стояв щитом між навалою тьми та світлим майбутнім нащадків у найпекельнішому місці фроту - фортеці Бахмут.

Клята ворожа зброя забрала життя Героя 7 лютого 2023 року.

Щирі співчуття матері та сестрі Дмитра Ленди, нашого Захисника, нашого Героя, нашого Янгола. Співчуття близьким та односельцям, ми разом з вами переживаємо цю страшну втрату, молимося за його душу, ніколи не забудемо та ніколи не пробачимо!

Герою, дякуємо, що захищав!

Закликаємо всіх гідно зустріти Захисника на рідній землі та провести в останню путь…

Прощання із Дмитром відбудеться 17 лютого 2023 року об 11:00 на кладовищі села Новобахметьєво (Новоолександрівський старостинський округ).

Пам'ятатимемо завжди! Вічна шана і Слава Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь