Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЗВІТ ПРО РОБОТУ У 2022 РОЦІ ТА ЦІЛЬОВІ ПРОГРАМИ НА 2023 РІК РОЗГЛЯНУЛИ ПІД ЧАС ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 27.01.2023 10:50
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

32 чергова сесія селищної ради 8 скликання пройшла під головуванням селищного голови Людмили БОРИСЕВИЧ. У роботі сесії взяли участь начальники відділів і секторів селищної ради та старости округів.  

Фото без опису

Начальник 102 ДПРЧ ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області Денис ВОРОНОВ доповів про Програму створення належних умов для здійснення діяльності у сфері пожежної безпеки, захисту населення і територій Олександрівської СТГ від надзвичайних ситуацій на 2023 рік. Програмою передбачено виділення коштів на обслуговування спеціалізованої техніки та придбання паливно-мастильних матеріалів у розмірі 100 тисяч гривень.

Фото без опису

Під час обговорення питання, депутат Віталій ДЕРКАЧ зазначив:

- Вважаю дуже потрібним прийняти дану програму, адже працівники 102 пожежно-рятувальної частини першими приходять на допомогу, швидко та вчасно. Громада має підтримувати тих, хто працює заради безпеки наших мешканців.

Фото без опису

Про співпрацю місцевого самоврядування та правоохоронців  у сфері охорони громадського порядку і боротьби зі злочинністю доповів Валентин АЗАМАТ – начальник відділення поліції №1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області, презентуючи відповідну Програму. Депутати подякували керівництву та особовому складу відділення поліції за роботу і одноголосно підтримали затвердження програми на 2023 рік.

Фото без опису

Під час роботи сесії присутні заслухали питання про звіт голови громади та старост про роботу у 2023 році. Звіт кожної посадової особи у відповідному періоді прийняли до відома та визначили її задовільною.

Фото без опису

Також, про свою роботу у році, що минув, доповіли поліцейські офіцери громади Денис ЦУНЯК та Роман ВОРОНЦОВ. Офіцери детально зупинилися на несенні служби у режимі 24/7 по охороні громадського порядку, патрулювання населених пунктів разом із загоном ТрО, чергування на блок-посту, запобігання незаконному ввезенню та торгівлі спиртними напоями, профілактиці злочинності.

- Поліцейські офіцери Олександрівської громади – найкращі, - додала селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ. – Вони дуже тісно співпрацюють зі старостами та соціальними службами, оперативно реагують на виклики, завжди компетентно та виважено підходять до вирішення завдань. Це надійний не плече для кожного мешканця у питанні захисту та спокою.

 

Крім того, під час роботи сесії затвердили новий перелік послуг ЦНАП, Програму організації поховання загинувших під час військової агресії російської федерації та війни в Україні; внесли зміни до складу координаційних рад з питань національно-патріотичного виховання, гендерної рівності і протидії домашньому насильству, розвитку фізичної культури та спорту, а також прийняли ряд рішень із земельних питань.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь