Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВОДЯТЬ ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ З АГРАРІЯМИ

Дата: 14.07.2022 13:17
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

З метою попередження виникнення пожеж на жнивах і задля збереження врожаю, для фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій у пріоритеті є проведення профілактичної роботи з аграріями.

Рятувальники нагадують землеробам основні причини виникнення пожеж під час жнивної кампанії, а це: необережне поводження з вогнем, випалювання стерні, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, — та закликають бути вкрай обережними з вогнем.

Зокрема, 13 липня рятувальники Краматорського районного управління здійснили черговий профілактичний рейд та поспілкувались з представниками підприємства “Легендарненський елеватор” з питань забезпечення пожежної безпеки у період збирання врожаю. Окрім того, було перевірено комплектацію зернозбиральної техніки справними первинними засобами пожежогасіння та іскрогасниками, а також проведено протипожежні інструктажі з працівниками підприємств.

Шановні громадяни! Період жнив — особливий пожежонебезпечний період. Загрозу створюють спекотна погода, сухі хліба, хлібозбиральна техніка, яка нерідко знаходяться у несправному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

Фото без опису

Пам'ятайте, що в період збирання врожаю категорично забороняється: палити біля хлібних масивів; розкладати багаття на полях та поблизу них; спалювати стерню й післяжнивні залишки; зернозбиральна техніка має виходити в поле справною та повинна бути обладнаною первинними засобами пожежогасіння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь