A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФСС ІНФОРМУЄ

Дата: 17.06.2022 13:23
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

Олександрівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області на підставі Закону України від 23 вересня 1999 року № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» забезпечує фінансування страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві та у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

Так, з початку війни і до цього часу відділенням безперебійно проводяться регресні виплати через банківські установи та відділення «Укрпошти». Також проводиться фінансування виплат, пов’язаних з тимчасовою втратою працездатності, тобто лікарняних листків.

На жаль, на даний час є заборгованість по всій Україні щодо виплати лікарняних. Проте, на сьогоднішній день проведено фінансування роботодавців, які зверталися до органів Фонду до 06.04.2022 року.

При цьому  зазначаємо, що з урахуванням умов сьогодення, на даний час визначено механізм виплати лікарняних особам, які виїхали з Донецької області у зв’язку з активними бойовими діями на територію, підконтрольну українській владі, а підприємства, на яких вони працювали, – ні. Такі особи можуть звернутися безпосередньо до будь-яких відділень управління Фонду України і їм буде проведено фінансування та виплата коштів за лікарняними.

Усі відділення управління у містах та районах Донецької області продовжують виконувати статутні обов’язки  в повному обсязі, а Олександрівське відділення здійснює свою діяльність у дистанційному режимі.

Для отримання актуальної інформації або роз’яснень з питань, що належать до компетенції Олександрівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, можна звертатися за номерами телефонів:

  • 066-706-66-32 - в.о. начальника відділення Варченко Лариса Василівна;
  • 050-243-20-78 - з питань страхових виплат;
  • 0509881022 - з питань матеріального забезпечення;
  • 050-030-00-46 - з питань обліку страхувальників.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь