Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОЛІЦЕЙСЬКОМУ ОФІЦЕРУ ГРОМАДИ ПРИСВОЇЛИ СПЕЦІАЛЬНЕ ЗВАННЯ МАЙОР ПОЛІЦІЇ

Дата: 23.02.2022 16:41
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

За особливі успіхи у службі поліцейському офіцеру громади Роману ВОРОНЦОВУ присвоїли спеціальне звання майор поліції.

З важливою подією у роботі та житті, поліцейського офіцера привітала селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ під час чергового засідання сесії.

«Я дуже рада, що поруч з нами працює такий професіонал, чесний та відповідальний, який є найкращим прикладом поліцейської служби поруч з людьми та для людей», - наголосила очільниця громади.

Роман ВОРОНЦОВ зв’язати своє життя з правоохоронними органами вирішив відразу після школи, вступивши до Донецького юридичного інституту. Працював в дільничній службі, на різних посадах, а коли оголосили конкурс на вакансію поліцейський офіцер громади», відразу подав заявку.

Про свою роботу Роман розказує охоче, адже свою громаду добре знає, розуміє проблеми людей, завжди допомагає. Він постійно знаходиться на території своєї громади у контакті з мешканцями та оперативно реагує на їхні запроси.

Каже, що в селах проблеми стандартні – зловживання алкоголем, домашнє насильство, також разом з профільними службами офіцер постійно обстежує сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах.

Роман частий та бажаний гість у закладі освіти, він проводить превентивну роботу з молоддю, спілкується з дітьми різного віку та власним прикладом виховує в них повагу до закону та правопорядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь