A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ДПІ ПРОДОВЖУЄ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ ЩОДО ОДНОРАЗОВОГО ДЕКЛАРУВАННЯ АКТИВІВ

Дата: 22.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 816

Фото без опису

Фахівці Олександрівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Інформаційно – роз’яснювальна робота проводиться не тільки у Центрі обслуговування платників Олександрівської ДПІ, де для платників створено сприятливі умови для ознайомлення з інформацією щодо добровільного декларування, а й громадських місцях, супермаркетах, торгових центрах та на місцях діяльності суб’єктів господарювання Олександрівської та Новодонецької селищних територіальних громад.

Спілкуючись з громадянами, фахівці ДПІ відповіли на ряд питань, які виникали у ході зустрічей та акцентували увагу на те, що декларування є добровільним і має ряд переваг, а саме: легалізація активів на компромісних умовах та можливість без застережень використовувати активи в майбутньому. Нагадали, що кампанія триває з 01.09.2021 по 01.09.2022. Також, Олександрівці цікавилися ставками збору, хто може скористатися одноразовим добровільним декларуванням, які об’єкти підпадають під таке декларування, яким чином подати декларацію та задавали питання щодо термінів сплати.

На завершення зустрічей, всі громадяни отримали листівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь