A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ ГРОМАДИ РОЗКРИТО ДВІ КРАДІЖКИ НА ТЕРИТОРІЇ ОДНОГО НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ

Дата: 21.02.2022 13:35
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

 

 

У лютому поліцейські офіцери громади розкрили дві крадіжки, які скоїв один правопорушник.

По першій справі до поліцейського офіцера Олександрівської громади Романа ВОРОНЦОВА із заявою про проникнення у незачинену будівлю та крадіжку продуктів харчування на 400 гривень звернулася місцева мешканка. На місце негайно виїхав поліцейський офіцер, який почав відпрацьовувати інформацію з метою встановлення причетних осіб.

Допоки тривало слідство, свідомі громадяни повідомили про інший неправомірний випадок у цьому ж населеному пункті. Так, у ході оперативних заходів поліцейські вияснили, що місцевий житель, який страждає від алкогольної залежності та був неодноразово засуджений, продає по селу колесо із чужого автотранспортного засобу.

Правоохоронцям вдалося дізнатися, кому належить деталь автомобіля, бо власник автівки навіть не зрозумів, що в нього вкрали запасне колесо з багажника. Як виявилося, автомобіль стояв незачиненим біля двору господаря. Чим і скористався зловмисник.

Наразі за обома фактами порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України, згідно санкцій яких максимальне покарання передбачає до 7 років позбавлення волі. Речові докази з обох справ вилучені і направлені на проведення експертизи.

Поліцейські офіцери Олександрівської селищної територіальної громади звертаються до громадян подбати про елементарні заходи безпеки власного житла. В жодному разі не залишайте ключі неподалік вхідних дверей. Коли йдете з дому, навіть на нетривалий час, зачиняйте вікна, балкони, двері та не залишайте цінні речі на видному місті. Ці профілактичні засоби стосуються і автотранспорту – будьте уважні. Не провокуйте зловмисників скоювати нові крадіжки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь