Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ. ВІДБУЛАСЬ МЕМОРІАЛЬНА ЦЕРЕМОНІЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 21.02.2022 09:26
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

З нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні у селі Староварварівка відбувся мітинг-реквієм біля місця поховання воїна АТО Євгена ПАГУЛІЧА. Староста Тетяна ТОЛСТОШЕЄВА, односельці та друзі загиблого героя-земляка поклали квіти до місця його вічного спочинку та вшанували світлу пам’ять хвилиною мовчання.

Протоієрей Андрій ЦЮРКАЛО провів панахиду за загиблими під час Революції Гідності та війни на Донбасі. Один з них – мешканець села Староварварівка Євген ПАГУЛІЧ, який загнув на 20-му році життя під час виконання бойового завдання у 2015 р.

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.  На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши надвисоку ціну – власне життя.

В закладах освіти громади напередодні 20 лютого відбулись виховні години, учні знайомились з перебігом Революції Гідності та переглядали тематичні документальні фільми. В клубних, бібліотечних закладах та молодіжних центрах проведено історичні години і тематичні викладки книжок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь