Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОНЛАЙН НАВЧАННЯ З ПІДПРИЄМНИЦТВА ЗА ПРОГРАМОЮ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ

Дата: 08.02.2022 11:06
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

Проект «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, запрошує майбутніх підприємців та підприємців початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на онлайн тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці та дізнатися більше про залучення фінансування.

Якщо розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес та які послідовні кроки зробити - запрошуємо долучитися до безплатного онлайн тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Навчальна програма включає такі теми:

• бізнес-план

• маркетинг

• робота з персоналом

• закупівлі

• розрахунок собівартості

• фінансове планування

• стартовий капітал

• можливості для бізнесу

 

Один онлайн-тренінг складається з п’яти групових двогодинних сесій, які проведуть досвідчені та сертифіковані Міжнародною організацією праці тренери, а також індивідуальних консультацій щодо розроблення бізнес-плану.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму. Кінцевий термін прийому заявок - 07 квітня 2022 року. Будь ласка, вказуйте актуальну електронну адресу для ведення комунікації з організаторами.

Реєстрація проводиться на тренінги, що будуть організовані в період з 22 лютого по 30 квітня 2022 року. Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями. Під час онлайн навчання передбачено ранкові та вечірні групи.

 

Онлайн тренінги «Розпочни свій бізнес» організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь