Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ РЕЙД У СІМ’Ї ОЛЕКСАНДРІВЩИНИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 03.02.2022 11:15
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

 

 

02 лютого поточного року директоркою центру соціальних служб Вірою БАХТАР спільно із головним спеціалістом служби у справах дітей Марією ХОМ’ЯКОВОЮ, діловодом Новоолександрівського старостинського округу Оленою БЕРБЕНКО, поліцейським офіцером громади Денисом ЦУНЯКОМ та фахівцем Краматорського районного відділу ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області Андрієм КОРОЛЕВСЬКИМ було здійснено рейд-обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, що проживають на території Олександрівської селищної територіальної громади.

Фото без опису

Зокрема, перевірено сім родин з Новоолександрівського старостинського округу, селища Олександрівка та села Мирна Долина.

Фото без опису

За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.

Фото без опису

"Як свідчить практика, - говорить Віра БАХТАР, - постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, умови проживання відповідають санітарно-гігієнічним  нормам. Батьки, знаючи, що перебувають під постійним  контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах для гормонійного розвитку".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь