Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

РЯТУВАЛЬНИКИ ПОЯСНИЛИ ВИХОВАНЦЯМ ЗДО «ЖУРАВКА»  ОСНОВНІ ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ПРАВИЛА ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

Дата: 02.02.2022 09:35
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

 

 

На початку тижня фахівці 102 ДПРЧ 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області провели урок з пожежної безпеки у закладі дошкільної освіти «Журавка».

Під час заходу спеціалісти нагадали вихованцям, як поводитися під час виникнення пожежі, при виявленні підозрілих предметів та наголосили на важливості дотримання правил безпеки в повсякденному житті, а також про можливості мобільного додатку «101».

Розповіли, яку небезпеку приховує у собі вогонь, до яких трагічних випадків можуть призводити пожежі у будинку та пояснили дітям про загрозу вибухонебезпечних знахідок та правильні дії у разі їх виявлення.

Представники Служби порятунку застерегли дітей не чіпати вибухонебезпечні предмети руками, навіть якщо на перший погляд здається, що вони вже спрацювали. Застарілі боєприпаси, котрі пролежали в землі десятки років, можуть зберігати свою бойову здатність. Тому, помітивши подібну знахідку, відразу слід відійти на безпечну відстань та повідомити людей поруч про можливу загрозу. Місце виявлення варто огородити підручними засобами яскравих кольорів та повідомити про вибухонебезпечний предмет Службу порятунку чи поліцію.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь