A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РЦЗ ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПИТАННЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ НА ЗДОБУТТЯ ЕКОНОМІЧНОЇ САМОСТІЙНОСТІ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНОЇ СІМ’Ї

Дата: 18.01.2022 15:37
Кількість переглядів: 323

   Фото без опису

 18 січня в Олександрівському районому центрі зайнятості відбулась робоча зустріч з питання надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

        В ході зустрічі обрали голову  комісії, секретаря, членів комісії та обговорили  деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей.

Директорка центру зайнятості Наталя Дудник нагадала присутнім, що  з січня 2022 року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні,  мають можливість отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи. 

        «Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків, зборів (обов’язкових платежів) і єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Фінансова допомога надається лише на оплату витрат на закупівлю обладнання та матеріалів», – зазначила  пані Наталя.

        Присутні обговорили Порядок надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, який визначає умови надання фінансової допомоги, її розмір та умови повернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь