A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ В ПЕТРІВСЬКОМУ ДРУГОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

Дата: 13.01.2022 16:50
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Олександрівського селищного голови від 12.01.2022 року № 07/01-07 «Про проведення громадського обговорення кандидатур старост на території старостинських округів» на території Петрівського Другого старостинського округу Олександрівської селищної територіальної громади: с. Петрівка Друга, с. Микільське, с. Зелений Брід,с. Знаменівка, с. Пасічне, с. Мирна Долина, с. Бузинівка, с. Мар’ївка, с. Новознаменівка, с. Софіївка, с. Петрівка Перша, с. Левадне, с. Новополтавка проведено громадське обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і зібрання підписних листів з питання «Погодження з жителями Петрівського Другого старостинського округу кандидатури старости».

Олександрівський селищний голова вносить на громадське обговорення кандидатуру Гойко Ігоря Григоровича на посаду старости в Петрівському Другому старостинському окрузі. Опитування жителів сіл Петрівського Другого старостинського округу і зібрання підписів буде проводитись з 15 січня 2022 року по 01 лютого 2022 року.

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном 06269-2-10-45, електронним листуванням на електронну поштову адресу - office@oleksandrivka-gromada.gov.ua.

Відповідальна особа - секретар селищної ради  Василь ЛУК’ЯНЧИКОВ.

Ініціатор громадського обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і зібрання підписних листів – селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ .

До громадського обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і збирання підписних листів запрошуються жителі Петрівського Другого старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям Петрівського Другого старостинського округу для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України.

Біографія кандидата на посаду старости

Звіт про результати проведення громадського обговорення кандидатури старости в Петрівському Другому старостинському окрузі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь