A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ НАВЧАЛИ ОПЕРАТИВНО ДІЯТИ В УМОВАХ ОСОБЛИВОГО ПЕРІОДУ

Дата: 23.12.2021 14:53
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

 

  23 грудня відбулося спільне штабне тренування органів управління і сил цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи – Олександрівської селищної ради та 102 ДПРЧ 12 ДПРЗ Головного управління ДСНС України в Донецькій області на тему «Дії органів управління місцевої ланки при переведенні цивільного захисту з режиму функціонування у мирний час в режим функціонування в умовах особливого періоду».

   Захід провів начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та охорони праці Олександрівської селищної ради Євген Шинкаренко.

«Ми зібралися, бо маємо бути впевненими у готовності до дій за призначенням», - зазначив Євген Анатолійович. Також він наголосив на необхідності опрацювання планів цивільного захисту на особливий період та ознайомив присутніх із переліком дій, основними завданнями та заходами при переводі в режим особливого періоду.
   Під час тренування були поставлені відповідні завдання щодо покращення стану оперативного реагування на можливі надзвичайні події та ситуації.
   В заході взяли участь посадові та службові особи селищної ради та представники особового складу 102 ДПРЧ 12 ДПРЗ Головного управління ДСНС України в Донецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь