A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЯКІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ МОЖНА ЗДОБУТИ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ АГРАРНОМУ ЛІЦЕЇ?

Дата: 25.11.2021 14:55
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

 

Високий темп життя, стрімкі зміни в технологічних процесах, неймовірні відкриття - все це реалії сьогоднішнього часу. Людство розвивається безперервно, тому не тільки важливо встигнути за темпами його еволюції, але і необхідно отримати спеціальність, яка дозволяє вижити в сучасному суспільстві.

Вдала кар'єра в сфері бухгалтерії

Фото без опису

Перш, ніж зупинити свій вибір на певній спеціальності, шановні випускники шкіл ,ретельно вивчіть всі плюси і мінуси кожної професії, не забуваючи звернути увагу і на перспективи роботи в майбутній.

А що можна сказати про професію бухгалтера?   Вона користується великою популярністю і вважається затребуваною постійно.  

Сьогодні складно собі уявити навіть саме крихітне підприємство без бухгалтера. Діяльність же великого підприємства просто неможлива без бухгалтерії! Навіть під час кризи без представників цієї професії не обійтися, тому і існує на ринку праці постійний попит на бухгалтерів.  Відомо одне - робота бухгалтера в майбутньому не буде одноманітною. При всі прийдешні зміни бухгалтера залишаться, безумовно, потрібними, бажаними, високооплачуваними фахівцями!

Серед основних особистих якостей бухгалтера хотілося б відзначити уважність, працьовитість, відповідальність, швидку адаптацію до умов, що змінюються. Якщо фахівець може похвалитися всім перерахованим вище, то його чекає вдала кар'єра в сфері бухгалтерії. Замислюватися про те, чи зникне ця професія в найближчому майбутньому, не доведеться.

Тракторист – це почесно,актуально, сучасно – це наша земля

Фото без опису

«Тракторист-машиніст сільського господарства» - можливо не найпрестижніша, а часом досить складна і важка професія. Але, як кажуть в народі, трактористи - це «конструктори хлібного колоса». Їх професія дуже важлива в сільському господарстві, адже вона є початком для більшості робіт на полі.

Нині в українському суспільстві, на жаль, зростає рівень безробіття. А прибуткові колись професії, до прикладу, юрист, вважаються престижними, однак уже не можуть нагодувати. 

Коли ж мова йде про трактористів чи інших робітників сільськогосподарського напряму, - ми асоціативно уявляємо таких людей у тьмяному спецодязі та зі специфічними манерами поведінки. Однак це всього лише наш стереотип. І він помилковий! Сучасний тракторист – людина освічена, володіє комп’ютерною грамотністю, цілеспрямована, має широке коло інтересів, прагне і здатна аналізувати ситуацію та приймати рішення. І сотні фермерських господарств, великих холдингів та колективів мають у користуванні тисячі гектарів землі. А для того, щоб земля давала бажані прибутки, компаніям необхідні кваліфіковані трактористи-машиністи.
Робітників цієї професії готують в  Олександрівському професійному аграрному ліцеї.

Наш заклад постійно готує нових кваліфікованих робітників за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» . Ми маємо   ліцензію на право навчати за всіма  категоріями трактористів – від категорії «А1»  до категорій , яких зараз потребує не одна галузь.

Найпопулярніша професія водія автотранспортних засобів

У світі стрімкого технічного розвитку і прогресу у всіх сторонах суспільного життя, все частіше стає затребуваною професія водія, зростає її престижність, стають все більш високооплачуваними ці послуги. Немає жодної життєвої сфери, де на сьогоднішній день не потрібні послуги водія.

Водієм не може бути випадкова людина, цю професію найчастіше вибирають люди, які відчувають до цього покликання. 

Водійська праця широко використовується в різних областях сучасного життя: на промислових підприємствах; на автотранспортних підприємствах (в компаніях з автоперевезень, на автобазах, в таксопарках, в автобусних парках і т.д.); в галузях сільського господарства; в автомобільному спорті; в приватному візництва.

Професія водія в усі часи займає своє гідне місце в рейтингу найбільш затребуваних професій. Незважаючи на величезну конкуренцію, досвідченим професіоналам завжди є на ринку праці високооплачуване робоче місце.

Отримати знання та  права водія автотранспортних засобів можна   в Олександрівському професійному аграрному  ліцеї.

Електрогазозварник - професія престижна та актуальна

Фото без опису

Сучасний світ повністю тримається на металі.   Метал застосовується повсюдно: в побуті, в промисловості, в будівництві. Тому, фахівець з металу буде потрібний завжди. 

Зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості. Зварювальники працюють на будмайданчиках, створюючи конструкції і системи різних комунікацій, в промисловості, де застосовують свій досвід і навички в машинобудуванні, кораблебудуванні і в інших областях, таких як, енергетика, нафтопереробна промисловість, сільське господарство. Важко назвати такий сегмент виробництва, де не застосовувалася б праця зварювальника. 

Професія престижна і має високий попит на ринку праці.  Молодим фахівцям, що тільки закінчили ліцей роботу довго шукати не доведеться - вона знаходить їх сама. Зварювальників без досвіду охоче приймають в житлово-комунальні господарства, в приватні організації сфери обслуговування.  Навчитися професії зварювальника можна в нашому ліцеї: 1 рік на базі 11 класів за професією "Електрогазозварник".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь