Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ З СІМ'ЯМИ СОЦІАЛЬНОЇ ГРУПИ РИЗИКУ НОВООЛЕКСАНДРІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 18.11.2021 15:08
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

 

Дуже важливо вчасно та якісно оцінити обставини, в яких  перебуває конкретна сім’я, простежити, порушення яких саме функцій призвело до складних життєвих обставин.

Особливо важливо працювати з так званими «кризовими» сім’ями, де батьки ведуть аморальний спосіб життя, зловживають спиртними напоями,  сім’ями, в яких постійно виникають конфлікти, в яких низький морально-культурний рівень батьків.

Також до групи ризику входять такі фактори, як безробіття або нестабільний дохід, хронічні захворювання у членів родини, наявність судимості у членів родини,  неповні та багатодітні сім'ї та інше. 

Тому, з метою запобігання складних життєвих обставин в сім’ях зазначеної групи, перевірки готовності сімей з дітьми до опалювального сезону (наявність дров вугілля, підключення до електроенергії, наявність у дітей зимового одягу та взуття)  начальник служби у справах дітей  Еліна МЕЛЕШКО спільно з директором центру соціальних служб Вірою БАХТАР, поліцейським офіцером громади Денисом ЦУНЯКОМ та представником старостату Оленою БЕРБЕНКО провели профілактичну роботу з сім'ями соціальної групи ризику, в яких виховуються діти та які проживають території Новоолександрівського старостинського округу.

Фото без опису

Були обстежені умови проживання 5 сімей, в яких проживає 12 дітей. Заходи спрямовані на подолання дитячої бездоглядності, вживання батьками алкогольних напоїв, дотримання правил пожежної безпеки, вчасне реагування батьків на погіршення стану здоров’я дітей, безпечного перебування дітей на вулиці. Під час візиту батькам нагадали про  адміністративну відповідальність, передбачену за невиконання обов’язків щодо догляду за дітьми.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь