Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГУ ДПСС В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ НАГАДУЄ: ДОТРИМАННЯ ТРЬОХ ПРОСТИХ ПРАВИЛ ПРОТИЕПІДЕМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ — ДОТРИМАННЯ ДИСТАНЦІЇ, НОСІННЯ МАСКИ ТА КОРИСТУВАННЯ САНІТАЙЗЕРАМИ — РЯТУЄ ЖИТТЯ

Дата: 09.11.2021 16:26
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

 

За добу 08 листопада 2021 року в Україні зафіксовано 18988 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1183, медпрацівників – 426). В  Донецькій області  за добу 832 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 ( всього135982 ).

Вірус не циркулює у повітрі, а передається від людини до людини

Вірус не здатний переміщатись на далекі відстані. Він є тільки в крапельках, які людина видихає під час кашлю чи чхання. Відстань – це гарантія безпеки. Це фактор переривання епідемічного ланцюга. Тому заразитись неможливо навіть від інфікованої людини, якщо ви знаходитесь на відстані понад 2 м.

Скільки вірус живе на поверхнях? Чим можна вбити вірус?

Вірус може зберігати життєздатність на поверхнях від 3-х годин до декількох днів. Конкретні терміни залежать від низки умов. Наприклад, тип поверхні, температура і вологість навколишнього середовища. Тому важливо дезінфікувати поверхні, ручки дверей, техніку тощо.

Часто мийте руки або обробляйте дезінфекційними засобами; під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою. уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель; якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря;

 Бережіть себе та рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь