Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2021 10:14
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Олександрівської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ми всі високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі зміни у нашому культурному суспільному житті.

Ваша праця завжди помітна: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомите зі скарбами людської цивілізації. Ви виховуєте нове творче покоління. 

Мабуть, кожен із нас милувався прекрасними картинами, захоплювався чарівним голосом виконавців, не міг відвести очей від дивовижних виробів народних умільців. Творчість — це те, що змушує нас зупинитися у нестримному русі повсякденності, по іншому поглянути на навколишній світ,

і дарує неймовірні емоції.

Саме такі творчі й активні працівники культури та народні майстри

живуть в Олександрівській громаді.

Кожен з нас вдячний працівникам культури, культурно-інформаційного центру, центру дитячої та юнацької творчості,  школи мистецтв, бібліотек, музеїв, і взагалі всім-всім майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. На конкурсах та фестивалях, не тільки всеукраїнського рівня, а і міжнародного, ви прославляєте наш край

разом зі своїми вихованцями.

Щиро вітаю вас зі святом! Ви – та яскрава родзинка нашої громади, яка прикрашає і робить її унікальною та неповторною. Бажаю, щоб кожен день приносив вам натхнення. Добробуту, здоров’я та родинного затишку. Зі святом!

З повагою

селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь