A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ У ПРОЕКТІ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА І ОБСЛУГОВУВАННЯ ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ, ГОСПОДАРСЬКИХ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ ЖИТЛОВОЇ ТА ГРОМАДСЬКОЇ

Дата: 03.11.2021 08:50
Кількість переглядів: 526

Відповідно до статей 8,10,16,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 (далі – Порядок № 555), Олександрівською селищною радою проводяться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації – детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на земельній ділянці житлової та громадської забудови орієнтовною площею 550 м2 комунальної власності Олександрівської селищної ради в межах смт Олександрівка по вулиці Будівельників.

Замовник: Олександрівська селищна рада.

Виконавець: ПП «Фірма «Інженер»

Підстава розроблення:  рішення Олександрівської селищної ради «Про надання дозволу громадянці Марич Юлії Олександрівни на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на земельній ділянці житлової та громадської забудови орієнтовною площею 550 м2 по вулиці Будівельників, смт Олександрівка» від 27 травня 2019 року № 7/18-481.

Пропозиції  (зауваження)  можуть  подаватися  в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу  громадських  слухань. Письмові пропозиції подаються з 02 листопада 2021 року по 02 грудня 2021 року (включно). Письмові пропозиції подаються фізичними особами із  зазначенням  прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим  підписом, юридичними  особами-із зазначенням  найменування  та  місцезнаходження  юридичної  особи.

 

Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

З містобудівною документацією «Детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на земельній ділянці житлової та громадської забудови орієнтовною площею 550 м2 комунальної власності Олександрівської селищної ради в межах смт Олександрівка по вулиці Будівельників» можна ознайомитися з 6 жовтня 2021 року по  5 листопада 2021 року (включно) у секторі  містобудування та архітектури Олександрівської селищної ради за адресою: вул. Самарська, 20, 099-48-16-662, та на офіційному веб-сайті Олександрівської селищної ради https://oleksandrivka-gromada.gov.ua/

Зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб у строк  з 02 листопада 2021 року по 02 грудня 2021 року (включно) Олександрівською селищною радою відповідно до Порядку № 555:

поштою на адресу: Олександрівська селищна рада, 84000, Донецька обл., Краматорський район, смт. Олександрівка, вул. Центральна, 15А;

в електронному вигляді: на електронну адресу: E-mail: office@oleksandrivka-gromada.gov.ua.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на земельній ділянці житлової та громадської забудови орієнтовною площею 550 м2 комунальної власності Олександрівської селищної ради в межах смт Олександрівка по вулиці Будівельників, відбудуться 03 грудня 2021 року о 10-00 годині в режимі онлайн на базі програмного забезпечення Zoom. Посилання на приєднання буде розмішене на офіційному веб-сайті Олександрівської селищної ради https://oleksandrivka-gromada.gov.ua/ 26 листопада 2021 року.

Інформація про результати проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів до проекту містобудівної документації – детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на земельній ділянці житлової та громадської забудови орієнтовною площею 550 м2 комунальної власності Олександрівської селищної ради в межах смт Олександрівка по вулиці Будівельників, буде розміщення на офіційному веб-сайті Олександрівської селищної: https://oleksandrivka-gromada.gov.ua/

Додатки:

Детальний план території

Рішення селищної ради

Кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця

Графічні матеріали


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь