Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РЦЗ НА ВЕБІНАРІ РОЗПОВІЛИ ПРО ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ДСЗ

Дата: 12.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

 

12 жовтня фахівці Олександрівського районного центру зайнятості провели вебінар  «Електронні сервіси Державної служби зайнятості».

Профконсультантка Вікторія Верещагіна детально ознайомила учасників заходу з роботою електронних сервісів, користуючись якими можна безкоштовно в зручний час отримати необхідну інформацію щодо працевлаштування, послуги служби зайнятості, переваги легальної зайнятості.

Пані Вікторія нагадала, що за допомогою сервісу «Електронна черга» можна  записатися на прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України, отримати консультацію з питань сприяння працевлаштуванню, вибору професії, профнавчання, створити власне резюме, пройти тестування на визначення компетенцій для роботи в сфері, до якої є інтерес.

Також звернула увагу на такі сервіси державної служби зайнятості, як Освітній портал Державної служби зайнятості, «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри», «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Учасникам вебінару рекомендовано підписатися на фейсбук-сторінку Олександрівського районного центру зайнятості, для того щоб володіти актуальною інформацією щодо зайнятості та пришвидшити власне працевлаштування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь