Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО АКТУАЛЬНІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ ТА ЗАПРОВАДЖЕННЯ ОДНОРАЗОВОГО (СПЕЦІАЛЬНОГО) ДОБРОВІЛЬНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ НАЛЕЖНИХ ЇМ АКТИВІВ  ТА СПЛАТИ ОДНОРАЗОВОГО ЗБОРУ ДО БЮДЖЕТУ, ПЕРЕВАГИ ЕЛЕКТРОННИХ СЕРВІСІВ ДПС ПІД ЧАС СЕМІНАРУ ДЛЯ ПЛАТНИК

Дата: 24.09.2021 09:44
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

 

Днями фахівцями Олександрівської державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Донецькій області проведено онлайн- семінар для суб’єктів господарювання на тему  актуальних змін у податковому законодавстві у 2021 році.

 Під час заходу було презентовано останні зміни, які відбулися в податковому законодавстві, розглянуто питання щодо відповідності  інформації про господарську одиницю при реєстрації, внесення змін до РРО та ПРРО,   порядок та терміни надання форми 1-ОПП, 20-ОПП, 17-ОПП.

Звернули увагу присутніх на семінарі до актуального питання сьогодення: запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами  належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

 Вкотре нагадали платникам  про  можливість отримання податкової знижки   та  висвітлили перелік документів, необхідних для отримання податкової знижки.

Крім цього, присутнім нагадали про необхідність дотримання роботодавцями податкового законодавства при працевлаштуванні найманих працівників, розглянули основні види порушень, пов’язаних з використанням незадекларованої найманої праці та допуск до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Акцентовано увагу платників на можливості використання в роботі різноманітних електронних сервісів,  зокрема переваги та можливості використання Е-кабінету. Нагадали відвідувачам ЦОП, які мають кваліфікований електронний підпис, що платникам пропонується робоче місце з доступом до мережі Інтернет, надається практична допомога в користуванні сервісами Електронного кабінету, зокрема розділом «Е-кабінет для громадян». В процесі обговорення змін усім запитувачам надано ґрунтовні відповіді.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь